• Larissa
  • Claudia
  • Larissa Nude


Woody Shoes, de nieuwste generatie klompen uit Oostenrijk! Bent u op zoek naar echt comfort voor uw voeten? Dan zijn de handgemaakte Woody Schoenen de ideale oplossing voor u. Dit dankzij de flexibele houten voetbed. De collectie Woody klompen is zelfs nog uitgebreider dan ooit. Bestel uw nieuwe Woody klompen direct, gemakkelijk en snel online bij WoodyShoes.nl. We zijn al geruime tijd officieel leverancier van Woody Shoes in Nederland! Ga verder voor meer informatie over Woody. 

Woody Shoes staat voor:

Ultiem comfort, zelfs voor de 'moeilijke' voeten; Unique buigzaam houten voetbed; 100% natuurlijke Europese materialen; Traditioneel met de hand vervaardigde klompen; Vervaardigd in Oostenrijk; Maar ook vooral leuk en modieus.

De vernieuwde modellen zorgen ervoor dat nieuwe generatie Wooden Shoes niet te vergelijken is met die van onze overgrootouders. Met Woody’s profiteert men van alle voordelen van een houtenvoetzool en duurzame materialen. Maak hier een keuze en kijk verder in ons stijlvolle assortiment met Woody Shoes voor dames en heren. Elk model verschillend uitgevoerd in leuke kleuren en duurzame materialen. 

Veel shop plezier bij WoodyShoes.nl!